Seven nights on the Alta

Ostin kirjan.. Silläkin uhalla, että tämä on sitä “samaa elitististä paskaa” ajattelin kuitenkin kertoa, että kirja aika hieno pieni opus, tosin englannin kielinen, mutta sitähän meille on peruskoulussa opetettu, ihan opettajain toimesta, joten uskoisin, että ainakin osa kykenee ymmärrettävästi sitä lukemaan.

Kirja on Jan Ekmanin Seven Night on the Alta. Kirja perustuu kirjoittajan päiväkirjaan eräältä Altan reissulta, ja ainakin minun mielestäni oikein mukavaa luettavaa näin talven ytimessä.

Jos kirjan tilaa, samalla tukee NASF n toimintaa, jota voidaan kai sitäkin pitää elististisenä paskana, mutta ainakin minä uskon niiden verkko-oikeuksien pois ostamisen vaikuttavan suuresti ainakin omien kalansaantimahdollisuuksien paranemiseen .

Sen verran vielä, että sain joku vko takaperin puhelun Islannista O.V.ltä (taitaa kuulua oikein ylieliittiin) , ja sain aikamoisen tilannekatsauksen pohjois- Atlantin verkotustilanteesta. NASF ei kylve liiassa rahassa, joten kai noille elitisteille minunkin roponi kelpaa 😉

http://www.altanights.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *