Samuraiko?

Tässä talvipäivien aikana viimeistelin BD tilauksen Norjaan ja meinasin jo tuskastua perhonsidontaan.

Nyt pitäisi alkaa muiden settien tekoon, mutta ajattelin, että teen itselleni muutaman perhon. Sain viime kesänä pari hyvää lohta Samurain muunnoksella. En ollut oikein ottanut todesta tuota Rötiinin luomusta, mutta versioin siitä hieman sulavamman ainakin noin omaan silmään. Sain kalani sellaisella musta- vihreällä versiolla ja jo tuossa syksyllä väkästelin muutaman Strömsön samalla tyylillä askiini. En tiedä onko näissä näöllisesti Samuraita, mutta sidontatyyli, häkilän teko ja rungon dubbaus on samaan suuntaan kuin Ruottin ihmeellä.

Nyt sidoin pari lisää ja ainakin omaan silmään tuntuu ottipeleiltä. Latailin ne ne myös instaan, mutta tässä on ehkä mukavampi katsella kuvia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *