Putkenpidin

 

Olin GoExpoila sitomassa Helsinki Spey Claven osastolla perhoja, ja kun tulin paikalle lauantai-aamuna, Stenbergin Mikko toi sovittuja matskuja työpisteelle, ja niiden mukana oli putkenpidin, mallia HSC, jollaista en ollut aiemmin käyttänyt. Minulla on käytössä kaikenlaisia pitimiä putkille, ja se millä olen yleensä tuollaiset pehmeämmät putket sitonut, on ollut sellainen viritys parista eri systeemistä.

Anyway, sidoin viikonlopun tuolla poikien pitimellä, ja totean heti, että tämä ei siis ole mikään sovittu mainospala, mutta olihan se mahtava pikku kapistus. Ilmeisesti olen niin onneton, ja vanhakin, etten ollut aiemmin älynnyt sijoittaa moiseen vekottimeen, Kerrankin putki pysyi kiinni ja paikallaan, niin ettei tarvinnut koko ajan varoa putken lipsahtamista irti pitimestä. Olisin vuosien varrella säästänyt monta kertaa hermojani, jos olisin tiennyt tuollaisia olevan.

No, joka tapauksessa, voin kyllä vilpittömästi suositella, ainakin silloin tällöin, sidontavälineiden uusimista, niin kotihommissa kuin perhopuolellakin.

Alla muutama kuva tuosta pienestä, mutta niin hermoja säästävästä vekottimesta. En kuunaan kysellyt mistä ne näitä hankkivat, mutta itselleni sellaisen mukaan kaappasin kotiin mennessäni.

Sitominen on iloista puhaa, kun vehkeet pelaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *