Kelasuoja

 

Etsin pitkään kaupoista neopreenisiä kelasuojia, siis sellaisia jotka voidaan laittaa kelaan sen ollessa vavassa kiinni. Minulla on ollut monenlaisia aiemminkin, mm Guidelinen, Sagen ja muutaman muun logon alla olevia asiansa ajavia pussukoita. Merkistä riippumatta ajan oloon noista säkeistä tarrapinnat kuluvat, ja pussukat eivät pysyneet enää kiinni haluamallani tavalla.

Löysin netin syövereistä tahon, joka myi pusseja, ja vieläpä haluamallani logolla. Tietysti sokkona ostaminen on aina riskihommaa, ja näissäkin säkeissä kokoluokaksi ilmoitettiin XL, mutta pussien tullessa, ne olivat mielestäni huomattavasti pienempiä. Ensin sadattelin hieman asiaa, mutta tässä kävikin itse asiassa paremmin kuin hyvin..

Nyt pääsin kertaheitolla siitä eniten vitutusta tuoneesta ongelmasta, eli kun noiden säkkien tarrat kuluvat, ne irtoavat kelasta miltei aina, kun säkin läppä aukeaa. Minulla on lentänyt teille tietämättömille ainakin kolme pussia kelan päältä, kun vavat ovat olleet Vacrackissa, ja autolla kun huristelee kuuttakymppiä, tarra aukeaa, niin säkki lentää tiensivuun, eikä enää löydy. No nyt, kun nämä olivatkin tiukkoja kelan päälle kuin kortsut, tämä ongelma ei ole enää relevantti. Testasin asiaa, ja vaikka läppä aukeaa, ei pussi pääse putoamaan kelan päältä.

Sattuneesta syystä noita säkkejä tuli pahvilaatikollinen, joten jos jollakin on tarvetta tälläisille suojuksille, myyn näitä kolmen pussin satseissa hintaan 30 euroa sis postikulut Suomeen. En myy yksittäin, koska postittaminen on aivan perseestä, eikä noita pussukukoita ole niin montaa, että näillä mitään pisinestä tekisi. Laskin juuri jäljellä olevat säkit, ja noita olis nyt myynnissä 10x kolmen satsia.

Eihän nämä mitään superlaadukkaita ole, eikä niiden tarkoitus ole olla mitenkään ylimaallisia, mutta asiansa ne ajavat. Jos joku näistä kiinnostuu, niin maililla yhteyttä tännepäin, niin sovitaan jatkosta. silverdream at kolumbus.fi . Palautusoikettua en myönnä, ja takuuta ei ole 🙂

Alla muutama kuva. Ensimmäisessä kuvassa ylesinäkymä, toisessa kuvassa pussukassa on 4 tuuman Perfect, komannessa #400 Bogdan. Nelos-ja vitoskuvassa #400 Bogdan on kiinni 14,5 kinttuisessa Burkissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *