Messuillaan

Ensi viikonloppuna on Perhomessut, kuten varmasti kaikki asiaan perehtyneet tietävät. Niinkuin tuolla aiemmin jo mainitsin, olen siellä sitomassa sutturoita ja Tuupola esittelee lehteä. Osasto sijaitsee siinä A- hallin puolivälissä.

Meinaan myös ottaa muutaman Loomiksen siihen osastolle, siis uusia, joihin laitan omat siimat, ja mikäli jotakin kiinnostaa, niin siitä voi ottaa ja käydä kokeilemassa vapoja siimoilla, joita minä tykkään käyttää.

Olin tuossa, taas kerran, Tammerkoskella, ja jo aiemmin olin hankkinut tuollaisen Go Pron hieman toiseen tarkoitukseen. Päätin kokeilla sitä tähän heittohomman kuvailuun ja tuossa alla olevassa pikku pätkässä näkee noista slowmotioneista aika hyvin, kuinka vapa käy todella kummallisissa asennoissa heiton eri vaiheissa. Vapana tässä toimii ikiaikainen suosikkini GLX. Oikeastaan tuo kameran kulma on hyvä vavan seuraamiseen. Ja huomaa seikan, josta jo aiemminkin puhuin, nimittäin kuinka korkealle kädet nuosevat heiton tietyssä vaiheessa.

No, ei kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *