Kevättä rinnassa..

Olin Bosniassa reilu viikko sitten. Olihan silmiä avaava reissu, noin niinkuin puolipoliittisessa mielessä, että kalastuksellisesti.. Tai no, voin vain todeta, että en ymmärrä “oikeasta” perhokalastuksesta mitään, ja olenko koskaan ymmärtänytkään, sitä en tiedä.

Jos kalastatetaan perhoilla kokoa 16, ja kalat lähtevät alta pois, voi vain sanoa, kun ei edes kunnolla näe laittaa 0,15 peruketta tuollaisen perhon silmästä, niin ei musta vaan ole sintin kalastajaksi. Hienoja kaloja, upeita, vaarassa olevia luonnonluomuksia ja mahtavaa seuraa.. siitä on ihmisen reissut tehty. Pientä propsia siellä on, joten kannattaa tutustua tilanteeseen.

http://www.balkanrivers.net/en/news

 

No, näin kotona olenkin ollut tyytyväinen, kun perhojen koko on sellainen, että niihin pystyy tunkemaan 0,40 perukkeen 🙂 Olen ollut ahkerasti sidontapöydän ääressä lehden teon ohella, ja muutama tilaus on vielä kesken. Tulevana viikonloppuna ollaan poikain kanssa perjantaina Tampereen Tammerkosken rannassa demoamassa vapoja sun muita vekottimia, ja lauantaina mennään Nakkilaan avajaisiin Lompsisten kanssa.

Omatkin sutturat on kasattu, ja parin viikon päästä pääsenkin huispaamaan vapaa läntiseen naapuriin legendaarisille vesille.

DPP07E005010E1D11 copy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *