Kun sotii niin sotii

Kesäkuun 1. vko on ollut ns. “pelkkää piippausta”, kun hyvien kavereiden onnistumiset tulevat kuvien muodossa puhelimen näyttöön. Poijjaat ovat pyörineet keski- Norjassa, ja kalaa on tullut hyvin tonttiin, ja komeita. Kaikille Saamamiehille vilpittömästi Onnea!! Voi kumpa itsekin saisi jonkun sintin kesän aikana..

Itse olin perhelomalla, joka kyllä teki gutaa, mutta oheisongelmat, kuten auton rikkoontuminen ja siitä jountuvat hermeettiset ylimääräiset kulut pistävät kyllä mielen todella synkäksi… tähän voisin sanoa, että voi vittu.

No, jotain hyvääkin.. Otin ennen lomaa itseäni niskasta kiinni, kun olin antanut kaikki GP:ni pois, ja päätin sitoa niitä nyt varastoon. Tilasin myös Siltasen Tonilta muutaman GP:n joita odotan kieli vyön alla, nimittäin ne ovat Top 1- sidoksia.

Tässä muutama kuva, ja pitkästä aikaa jotenkin nuo kolmihaara-neloseen tehdyt katkat näyttävät ottikoneilta. Ne saavat juhannuksen jälkeen peliaikaa, jollen ole ennen sitä saanut laakia.

Hyvää Kesää Kaikille ja Skitt Fiske!

DPP07E006090C2426 copy

DPP07E006090C2953

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *