Prostatan lämmitys

Kevät koittaa, tosin hitaasti, mutta eiköhän se sieltä jossain vaiheessa nasahda tonttiin..

Olen lähdössä Skotlantiin Team Prostatan kanssa huhtikuun toisella viikolla. Olin jo aiemmin katsellut itselleni uusia fleecepöksyjä kahlureiden alle, mutta en ollut oikein löytänyt sellaisia kunnollisia, vahvoja ja lämpöisiä, ennenkaikkea paksuja haalareita. Aikani kun asiaa selvittelin päätin hankkia Simmsin Fjordit.

Ongelmana oli se, että Simms on kyseisen housun tekemisen laittanut jäihin, mutta kuulin ulkomailta, että malli olisi tulossa takaisin hieman paranneltuna versiona seuraavalle kaudelle.

Ainoat mitkä lähimailta löysin, olivat Nikolla Kymi Fishing Shopissa. Niko lähetti L- koon housut kokeiltavaksi, mutta ikäväkseni totesi housujen olevan minulle hieman lyhyet. Olin jo palauttamassa pöksyjä, kun soitinkin Nikolle, että pidän pökät ja modaan ne itselleni sopiviksi.

Pidän kovasti sellaisista haalarimallinhousuista, koska haluan, että varsinkin kylmässä vedessä alaselkä pysyy lämpöisenä. Monesti housu-paita yhdistelmässä paita ikävästi nousee pois housun alta, ja silloin kylmä pääsee alaselkään. Koska viime talvena taistelin eturauhastulehdusta vastaan, voin sanoa, että se on niin vittumainen vaiva, että nyt kun se on hallussa, teen varmasti tarvittavat toimet pitääkseni itseni lämpimänä. (Soijajauhe aamuisin tekee ihmeitä eturauhaselle)

Fjordit ovat siis housumalliset, mutta näppäränä poikana toimitin pöksyt vaatturille, joka modasi housuihin korotetun vyötärön paksusta fleecestä, ja kunnon villaresorit nilkkoihin. Vielä henkselit kehiin, ja kuinka ollakkaan sain uudet haalarit kylmiin kevätvesiin.

Fjordit ovat todella lämpimät ja ne on tehty siten, että kahlatessa housu ei “puristu” veden paineesta kasaan, jolloin ilmaa jää alusasun ja ja fleecen väliin pitäen kehon lämpimänä. Erittäin mukavat housut. I´m very satisfied.. ( Kiitti Niko!)

Alla muutama kuva modatusta Fjordista

Ei yhtä ilman toista… Hankin myös toisen viisitoista- kinttuisen Asquithin. Nyt ollaan valmiita uusiin seikkailuihin, joita kertyneekin taas tulevana suvena kiitettävästi perheelliselle.. ja vaimo rakastaa miestään entistä enemmän 😂

 

1 comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *